Markt

(advertorials)

 

Peptamen Intense
08 January 2018

Nieuw: Peptamen® Intense sondevoeding

Speciaal voor kritisch zieke patiënten heeft Nestlé Health Science een nieuwe sondevoeding ontwikkeld: Peptamen® Intense. Deze sondevoeding is rijk aan eiwitten (37 energieprocent), bevat weinig koolhydraten (29 energieprocent)...lees verder...


Zuivelsymposium
08 January 2018

Overgewicht en overgevoeligheid bij kinderen: hoe help je ouders op weg?

Hoe kun je als diëtist en gezondheidsprofessional makkelijker met ouders en kinderen praten over onderwerpen als gewicht, voedselovergevoeligheid en leefstijlveranderingen? Dat is op 8 maart het thema van het jaarlijks gratis...lees verder...


Flinndal WLS capsule
08 January 2018

Nieuw: Flinndal WLS Capsule speciaal voor na een gastric bypass

Flinndal introduceert naast Flinndal WLS in tabletvorm nu ook Flinndal WLS Capsule. WLS staat voor “Weight Loss Surgery”. Flinndal WLS is een multivitamine, bedoeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Uit diverse...lees verder...


Cursus herintreden in de Diëtetiek
12 December 2017

Cursus “Herintreden in de Diëtetiek”

Heb je (in het verleden) je diploma als diëtist behaald, maar heb je onvoldoende werkervaring en/of deskundigheidsbevorderende activiteiten opgedaan? Dan is de cursus “Herintreden in de diëtetiek” geschikt als eerste stap om weer...lees verder...


PROSource winterrecepten
11 December 2017

PROSource® “Winterrecepten”

Is het voor jouw patiënt ook moeilijk om de geadviseerde hoeveelheid eiwit binnen te krijgen? Dan kan PROSource® helpen. Op extra-eiwit.nl staan een aantal PROSource “Winterrecepten”, aanbevolen vanuit de praktijk. Denk aan een...lees verder...


ThickenUp Quench
11 December 2017

Patiënttevredenheidsonderzoek: Quench wordt goed gewaardeerd

Afgelopen zomer is een nieuw product van Nestlé Health Science geïntroduceerd: ThickenUp Quench. Quench is een gearomatiseerd instant poeder met citroensmaak om toe te voegen aan verdikte dranken voor patiënten met dysfagie....lees verder...


Flinndal Eiwitshakes
27 November 2017

Flinndal Eiwitshakes: geschikt voor ouderen met sarcopenie

Flinndal Eiwitshakes kunnen gebruikt worden door ouderen met sarcopenie. Ze bevatten wei-eiwit in de vorm van wei-isolaat (het grootste deel) en soja-eiwit. Het wei-isolaat wordt door middel van filteren verkregen. Met deze...lees verder...


6e congres Arts en Voeding
22 May 2017

6e congres Arts en voeding: Leefstijl op recept

Op 16 juni vindt in Rotterdam het 6e congres plaats van de Vereniging voor Arts en Voeding, met de titel: ”Leefstijl op recept”. Het programma zit vol interessante sprekers, zoals Hanno Pijl en Tamara de Weijer, met als...lees verder...


Startpakket bij aansluiting PuurGezond
01 May 2017

Startpakket bij aansluiting PuurGezond

Vind jij ook dat mensen weer terug moeten naar écht eten? Breng jij die boodschap ook graag over aan cliënten? Sluit je dan aan als PuurGezond diëtist en ontvang een uitgebreid startpakket! Het pakket bestaat uit: het boek...lees verder...


Diabetes type 2? Maak jezelf beter
01 May 2017

Vierde druk voor ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’

In juni 2016 verscheen het boek ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’. Inmiddels is al de vierde druk in voorbereiding! Het boek is geschreven door internist Hanno Pijl (Leids Universitair Medisch Centrum) en diëtist-journalist...lees verder...


NutriCount
01 May 2017

Voedingswaarden berekenen met NutriCount Online

Snel en gemakkelijk voedingswaardes berekenen? Steeds meer diëtisten doen dat met het programma NutriCount Online, dat is ontwikkeld door de diëtisten van Scriptum communicatie over voeding. Enkele gebruikerservaringen: ‘Ik...lees verder...