Symposium: Voedsel en overgevoeligheid, van diagnose naar therapie

De statistieken liegen er niet om: één op de vier mensen geeft aan klachten te krijgen na het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen. Tarwe, koemelk en ei worden vaak als boosdoener genoemd. De strategie van deze mensen is vaak rigoureus: levenslang mijden. Maar is levenslang mijden echt de enige en de beste optie? Die vraag staat centraal tijdens het 23e Folia Orthica Symposium, op 17 september van 10.00 tot 17.00 uur in Amersfoort. Welke factoren bepalen of iemand goed of niet goed op voeding reageert. En welke mogelijkheden heeft iemand met overgevoeligheid om hiermee om te gaan en klachten te verminderen? Zes inspirerende sprekers vertellen hun visie op voedselovergevoeligheid. In de lezingen komen alle aspecten aan de orde die een rol kunnen spelen bij voedselovergevoeligheid én bij het traject van diagnose naar therapie. Dat traject kan immers via verschillende wegen bewandeld worden.
Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Gepubliceerd op 26 mei 2015

Door Nieuws voor diëtisten

Reageer op dit artikel

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.