‘When the joy goes out of eating, nutrition suffers’
Meer mooie citaten, die tijdens het congres werden getwitterd:
‘Waar zijn de diëtisten rond etenstijd op de afdelingen? Ze zijn er niet en dat zouden ze wél moeten doen’.
Wow, 400 g fruit AND 400 g vegetables is daily intake in New Nordic Diet!
82% van Spaanse gezinnen plant de avondmaaltijd niet. Hoe zou het in Nederland zijn?
Verpakt voedsel in ziekenhuizen: het kost 1 minuut om de kaas open te maken en 9 van de 23 mensen lukt het al helemaal niet.
Eat the “quiet foods”; the ones that don’t scream at you with advertising.
Nog nooit in de geschiedenis aten kinderen zó anders dan hun ouders vroeger.
Praktisch advies voor lezen etiket: vanaf 22,5 g totale suikers per 100 g is teveel en minder dan 5 g is goed.
With exposure on twitter comes responsibilty.
Wauw! Diëtisten staan volgens consumenten op nr 3 van de beroepen die de wereld kunnen redden.
Sustainable eating: a diet that enables the health of all humans and of the planet, forever.
Gepubliceerd op 13 september 2016
Door Karine Hoenderdos