‘When the joy goes out of eating, nutrition suffers’

Meer mooie citaten, die tijdens het congres werden getwitterd:

‘Waar zijn de diëtisten rond etenstijd op de afdelingen? Ze zijn er niet en dat zouden ze wél moeten doen’.

Wow, 400 g fruit AND 400 g vegetables is daily intake in New Nordic Diet!

82% van Spaanse gezinnen plant de avondmaaltijd niet. Hoe zou het in Nederland zijn?

Verpakt voedsel in ziekenhuizen: het kost 1 minuut om de kaas open te maken en 9 van de 23 mensen lukt het al helemaal niet.

Eat the “quiet foods”; the ones that don’t scream at you with advertising.

Nog nooit in de geschiedenis aten kinderen zó anders dan hun ouders vroeger.

Praktisch advies voor lezen etiket: vanaf 22,5 g totale suikers per 100 g is teveel en minder dan 5 g is goed.

With exposure on twitter comes responsibilty.

Wauw! Diëtisten staan volgens consumenten op nr 3 van de beroepen die de wereld kunnen redden.

Sustainable eating: a diet that enables the health of all humans and of the planet, forever.

Gepubliceerd op 13 september 2016

Door Karine Hoenderdos

Reageer op dit artikel

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.