Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
31 August 2012

ZonderMeer magazine


ZonderMeer magazine

Het grote probleem bij mensen met een voedselovergevoeligheid of –allergie is dat ze bij het koken met veel bestaande recepten niets kunnen beginnen. Je moet al echt wat kook- en dieetervaring hebben om zelf bestaande recepten aan te passen aan eisen als zonder ei, zonder melk, zonder gluten. Voor iedereen die dat niet zelf kan of wil is er nu het ZonderMeer magazine. Een echt glossy tijdschrift vol met recepten die zijn aangepast aan allerlei voedselovergevoeligheden. Bij elk recept staat aangegeven of het geschikt is voor de volgende voedingen: glutenvrij, schelp- en schaaldiervrij, visvrij, sojavrij, eivrij, koemelk- en lactosevrij, pindavrij en notenvrij. Behalve goed maakbare receptuur staan er in het tijdschrift ook achtergrondverhalen bij producten en allerlei tips en rubrieken die je ook in andere kooktijdschriften terugvindt zoals shoppingpagina’s, reportage en boekrecensies. Hier kan je door een deel van nr 2 bladeren.

Twee van de uitgevers van ZonderMeer magazine hebben het tijdschrift opgezet vanuit persoonlijke ervaringen met allergieën. Hun uitgangspunt is dat het magazine het leven makkelijker maakt voor mensen met een voedseluitdaging.  Ik vind dat ze daarin geslaagd zijn. Het tijdschrift ziet er prachtig en eigentijds uit en tegelijkertijd heel toegankelijk. Een aanrader voor al je cliënten met een allergie of voedselovergevoeligheid die op zoek zijn naar leuke recepten. (MS)

ZonderMeer magazine is ongeveer 100 pagina’s dik en bevat circa 75 recepten per uitgave. Het verschijnt 4 keer per jaar. Losse nummers € 9,95. Abonneren kan via www.zondermeermagazine.nl.  Tot 31 december 2012 is er een speciale aanbieding voor lezers van Nieuw voor diëtisten.

 

 


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten