Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
16 December 2014

Zo trots als een hoen

Door: Karine

Karine Hoenderdos

Mijn werk is altijd leuk, maar soms is het echt ongelooflijk leuk. Dat was deze maand het geval, toen ik samen met mijn collega Christel de “Wall of Fame” maakte, een lijst van 50 topdiëtisten, ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Nieuws voor diëtisten. Precies 10 jaar geleden stuurden we jullie ons nulnummer.

Wat een prachtige Wall of Fame! Die 50 diëtisten zijn allemaal zo verschillend en allemaal zó goed bezig in hun vak. Van wetenschap tot verpleeghuis, van eigen praktijk tot voedingsvoorlichting, van academicus tot ondernemer: stuk voor stuk hardwerkende, inspirerende, enthousiaste vrouwen en mannen met plenty pit en liefde voor ons beroep.

We hebben deze top 50 samengesteld aan de hand van tips van lezers, van insiders in de diëtistenwereld en uit ons eigen netwerk. Is deze lijst compleet? Nee, natuurlijk niet. Voel je daarom niet gepasseerd als je er ten onrechte niet in staat (maar mail ons: jouw verhaal is welkom!). Ik weet heel zeker dat er in Nederland nog veel meer supergemotiveerde, keigoede, reteslimme en dynamische diëtisten rondlopen. En juist die gedachte is zó inspirerend!

De Wall of Fame laat zien hoe je, vanuit één en dezelfde opleiding, je totaal verschillend kunt ontwikkelen. En het toont ook prachtig de diversiteit van onze professie.

De complete jubilerende redactie van Nieuws voor diëtisten is zo trots als een pauw op onze beroepsgroep. Al 10 jaar lang maken we daarom ook met zoveel plezier deze nieuwsbrief en website. Geen enkele moeite om te vullen ook, nooit sprake van een writersblock: binnen de diëtetiek gebeurt altijd wat.

Wij proosten deze decembermaand op de diëtist, een beroepsgroep om heel erg trots op te zijn! Proost je mee?


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten