Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
05 February 2018

Vul de "Nieuws voor diëtisten enquête 2018" in

Door: Redactie Nieuws voor diëtisten

Enquête Nieuws voor diëtisten

Hoe denken jullie over Nieuws voor diëtisten en over jullie werkveld? We vragen je graag om onze 7e grote Nieuws voor diëtisten enquête in te vullen. Je antwoorden helpen ons Nieuws voor diëtisten op jouw wensen te blijven afstemmen. Daarnaast maak je kans op een cadeaubon.

Slechts 10-15 minuten tijd
Net als andere jaren kost het invullen je ongeveer 10-15 minuten van je tijd. Via deze enquête geven we ook derden* de gelegenheid een aantal vragen aan je voor te leggen. Alles met als doel de informatievoorziening voor jou te optimaliseren. De voorgaande jaren hebben telkens ruim 1.000 lezers de enquête ingevuld. We hopen dit jaar natuurlijk weer op zo’n hoge respons.

Maak kans op…
De gegevens worden anoniem verwerkt, maar als je aan het eind van de enquête je e-mailadres invult, maak je kans op 1 van de 15 bonnen van Bol.com ter waarde van € 25,-. Deze cadeaubonnen verloten we onder deelnemers die alle vragen beantwoord hebben.
Vergeet niet bij het afronden van de enquête onderaan op de knop “Verzenden” te klikken. Pas dan worden je antwoorden geregistreerd en kunnen wij ze verwerken. Je kunt de enquête invullen tot en met 27 februari. Alvast hartelijk dank voor je deelname! De uitkomsten lees je dit voorjaar in Nieuws voor diëtisten.

*In de enquête zijn vragen opgenomen van Alpro Nederland, Nestlé, Fresenius Kabi Nederland en Arla.


Angela Severs, redacteur Nieuws voor dietisten, 07 February 2018:
@ H. Wierda. Via deze enquête geven we ook derden de gelegenheid een aantal vragen voor te leggen. In het nieuwsbericht staat daarom heel transparant van welke bedrijven vragen zijn opgenomen: naast Fresenius Kabi Nederland zijn dat Alpro Nederland, Nestlé en Arla.
H Wierda, dietist, 06 February 2018:
Een vraag in het kader van transparantie: waarom wordt er een vraag gesteld specifiek over Fresubin drinkvoeding?

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten