Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
01 December 2011

Succes door eigen creatie

Door: David de Kock en Meike Grol

Succes door eigen creatie

Het ene na het andere zelfhulpboek verschijnt. Maar dit is wel een hele leuke om op te pakken, te lezen en mee aan de slag te gaan. Succesvol leven is volgens David de Kock niets meer dan je tijd zoveel mogelijk vullen met dat wat je het liefst doet. En wie wil dat nu niet? Want daar word je pas echt gelukkig van. De Kock heeft al vele keren de masterclass “Succes door eigen creatie” verzorgd, de basis van dit boek. Meike Grol van schrijfstudio 17bomen heeft de methode van De Kock via dit boek voor iedereen toegankelijk gemaakt.

De kern van het boek is het inzicht dat je de principes die gelden voor succesvolle bedrijven ook heel goed kunt toepassen op je persoonlijk leven. In praktische oefeningen en met prikkelende vragen wordt de lezer uitgedaagd om het belangrijkste bedrijf van je leven te managen: jijzelf! Ontdek daarom wat je passie is en wat je sterke punten zijn en maak keuzes die je gelukkig maken. Ook als diëtist kan het je helpen om meer uit je huidige werk te halen of wellicht het eens over een ander boeg te gaan gooien. Met het boek krijg je overigens een code waarmee je een extra digitaal hoofdstuk kunt ontvangen. (RB)

 

Bekijk hier een interview met David de Kock over het boek.

Succes door eigen creatie, David de Kock en Meike Grol, Spectrum, ISBN 9789000302970, 175 pagina’s, € 17,99 (digitaal €13,99)


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten