Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
28 December 2011

Puur Gezonde weekmenu’s

Door: Angela

Puur Gezond! Slank In 8 stappen

Welk goed voornemen is dit jaar het meest populair? Grote kans dat “gezond eten” en afvallen in de top 3 zit. Daarom heeft Puur Gezond 4 gezonde weekmenu’s ontwikkeld, die vanaf maandag 2 januari 2012 op www.puurgezond.nu staan. 

De weekmenu’s zijn opgebouwd uit 3 gezonde maaltijden en 3 tussendoortjes per dag. 

De bijbehorende recepten zijn heerlijk en eenvoudig te bereiden. Wie de weekmenu’s volgt, ziet zijn eetpatroon in de maand januari fors verbeteren. Ideaal voor je cliënten met goede voornemens!

De weekmenu’s bevatten ongeveer 2.000 kcal per dag. Prima om mee op gewicht te blijven of licht af te vallen. Mensen die meer willen afvallen kunnen terecht bij een van de ruim 140 Puur Gezond diëtisten of gewichtsconsulenten. Zij kunnen advies op maat geven en hebben bovendien de weekmenu’s in een slankere variant (circa 1.700 kcal per dag) beschikbaar. De Puur Gezond Slank weekmenu’s zijn een aanvulling op de menu’s uit het boek “Puur Gezond! Slank In 8 stappen” van Karine Hoenderdos. Een herdruk van dit goed verkochte boek is net verschenen (te bestellen op www.puurgezond.nu). 


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten