Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
29 February 2012

MealGuru - Jouw weekmenu

Door: EMP company

Mealguru

Eigenlijk mag het niet: een recensie schrijven van iets, waaraan je zelf hebt meegewerkt. Want de 300 recepten van de Nederlandstalige iPad-applicatie MealGuru zijn gemaakt door de redacteuren van Nieuws voor diëtisten. Net als het algoritme waarmee een gezond en gevarieerd weekmenu wordt samengesteld, dat voldoet aan de richtlijnen goede voeding. Denk aan niet te veel verzadigd vet, veel groenten en ruim in vezels. Dus neem deze superpositieve recensie met een korreltje zout of nog beter: laat weten wat jij ervan vindt door de app te beoordelen in de App Store!

MealGuru presenteert weekmenu’s die zijn afgestemd op de persoonlijke voorkeur van alle gezinsleden. Geen bietjes, regelmatig vegetarisch, dol op pasta? Het is allemaal in te stellen. De weekmenu’s putten uit 300 recepten voor de dagelijkse maaltijd, variërend van pastagerechten en zomerse salades tot maaltijdsoepen en wokschotels. De recepten zijn gezond, uitgebalanceerd, eenvoudig te bereiden en erg lekker. Een boodschappenlijst is eenvoudig naar je mailbox te sturen en het is mogelijk om eigen recepten toe te voegen. Kortom: MealGuru maakt gevarieerd, gezond en lekker eten gemakkelijk. Ideaal dus om te adviseren aan mensen die het lastig vinden om elke dag wat gezonds op tafel te zetten en voldoende te variëren.

Een Engelstalige versie van MealGuru is in het voorjaar van 2011 al in de Verenigde Staten geïntroduceerd. Sindsdien staat deze hoog in de Amerikaanse top 100 in de rubriek Health & Fitness. De app wordt goed gewaardeerd met vooral 5 sterren-reviews. MealGuru is ontwikkeld door EMP company, een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van applicaties die het leven gemakkelijker en gezonder kunnen maken. Meer informatie en een demofilmpje zijn te vinden op de website van MealGuru. (AS)   

MealGuru kost € 4,99 in de App store. Er is ook een gratis uitprobeerversie met 35 recepten en beperkte functionaliteit.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten