Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
05 March 2012

Leonie Donkers wint eetdagboek.nl

Door: Karine

Nieuws voor diëtisten vroeg onlangs wie een goed idee had voor de url eetdagboek.nl. De winnaar van deze prijsvraag is Leonie Donkers van dietist.nl. Leonie schreef: ‘Eetdagboek.nl sluit perfect aan bij onze identiteit. Wij willen eetdagboek.nl gaan gebruiken om hier op termijn een digitaal eetdagboek te ontwikkelen en willen dit graag combineren met een bijbehorende smartphone applicatie zodat het eetdagboek ook "on the go" kan worden bijgehouden. Het zou mooi zijn als het een open platform kan worden waar alle diëtisten in Nederland gebruik van kunnen maken. Cliënten kunnen dan makkelijk het eetdagboek bijhouden en via een druk op de knop doorsturen naar de diëtist.’ Leonie Donkers en haar collega’s krijgen binnenkort de beschikking over  de url eetdagboek.nl.


Marjolein Westland, , 06 March 2012:
Wat een goed idee inderdaad! Leonie en haar collega's gaan echt wel mee met hun tijd! Fijn dat het ook te gebruiken is door collega's van andere praktijken/instellingen. Ik zie het als een goede aanvulling die voor de cliënt zeer handig is in gebruik.
Claire Seelen, , 05 March 2012:
Proficiat Leonie, wat een goed initiatief. Samen sta je sterk. Het delen van informatie en daarmee ook het herkennen van uitdagingen en zaken die goed werken, is bijzonder krachtig. Mijn persoonlijke ervaring is dat afslanken en op gewicht blijven vraagt om een totaalaanpak (lichaam en geest). Alle factoren zijn belangrijk voor een blijvend resultaat. Deze werkwijze bied in mijn praktijk extra handvaten.

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten