Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
02 December 2010

Lancering website voor kankerbehandelingen

Door: Reina

Reliable Cancer Therapies

Deze week heeft Reliable Cancer Therapies (RCT) een online databank gelanceerd, die op onderzoek gebaseerde informatie over kankerbehandelingen verstrekt. Ook over voeding en diëten is de nodige informatie op de site te vinden.

Naast het bekende Moermandieet en het macrobiotisch dieet, kun je ook informatie vinden over bijvoorbeeld de Breuss-kankerkuur en de Livingston-Wheeler-therapie. Per dieet vind je wat het is, of het werkt en of het veilig is. Onder de knop professionele informatie kun je verder vaak nog relevante literatuur vinden of een link naar een website van bijvoorbeeld een kliniek waar je terecht kunt voor die bepaalde therapie. Ook over veel stoffen met een farmacologische of biologische werking als jequirity en arabinoxylaan of kruiden als krulzuring en lavendel kun je de nodig informatie vinden. 


Erwin Buurman, , 07 December 2011:
@Nil De bedenker van dit dieet meende dat kanker zich uitsluitend voedt met vaste voedingsstoffen, en dat het dus volstaat de kanker uit te hongeren door 42 dagen lang alleen groentesap en kruidenthee te nuttigen. Dit is om diverse redenen onzinnig. Tegen de tijd dat voeding gekauwd en verteerd is (dat wil zeggen afgebroken tot bouwstenen als amino- en vetzuren en suikers), is het onderscheid vloeibaar/vast geheel verdwenen. Voorts: hoezeer kankercellen ook afwijken van normale cellen, het opnemen van voeding doen ze op dezelfde manier als andere cellen.

Borstkanker is zeer goed te genezen met de reguliere geneeskunde.

Terwijl de kans op genezen met puur en alleen het Breuss dieet ongeveer 0,0% is.

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten