Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
19 January 2015

Insulineresistentie en de omkeerbaarheid door voeding herhaald


Voeding Leeft

In 2014 was de Leergang diëtisten Insulineresistentie en de omkeerbaarheid door voeding een enorm succes. Enkele reacties van de deelnemers: ‘Mijn visie over de relatie voeding en gezondheid is nu beter onderbouwd’ en ‘De leergang is een bevestiging van wat ik al dacht, namelijk dat het anders moet’.
Daarom wordt de leergang dit jaar voor de 2e keer aangeboden. Prof. dr. Frits Muskiet (UMCG), prof dr. Hanno Pijl (LUMC, lid gezondheidsraad) en dr. Peter Voshol (fysioloog, Louis Bolk instituut) praten je helemaal bij over insulineresistentie, chronische ziektebeelden die in het verlengde daarvan staan, de symptomen, de beleving van de patiënt en de rol van voeding.
De leergang vindt 5 maal plaats, van 9.30 – 18.30 uur. De data: 6 maart, 17 april, 12 juni, 9 oktober en 13 november. De kosten van de leergang bedragen 1.795,- euro inclusief BTW (inclusief lunch, lesmateriaal, online community en coaching). Er is accreditatie aangevraagd voor 45 punten. 
De 2e leergang wordt verzorgd door Stichting Voeding Leeft. Interesse? Stuur een e-mail met je persoonlijke motivatie en ambities naar Barbara Kerstens, info@voedingleeft.nl. Er is plaats voor 30 diëtisten.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten