Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
15 December 2014

Insulineresistentie en de omkeerbaarheid door voeding


Voeding Leeft

Wil jij je aanpak bij diabetes veranderen? De 2e leergang over insulineresistentie en de omkeerbaarheid door voeding levert naast wetenschappelijke kennis en ervaring praktische tools.
Naast insulineresistentie, komen in het verlengde daarvan verschillende chronische ziektebeelden aan bod en de mogelijke oplossingen met voeding. Patiëntencasuïstiek en ervaringen worden besproken. Ook is er aandacht voor koken en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
De leergang vindt vijf maal plaats, van 9.30 – 18.30 uur, op verschillende inspirerende locaties. De data in 2015: 6 maart, 17 april, 12 juni, 9 oktober en 13 november.
De kosten bedragen 1.795,- euro inclusief BTW (inclusief lunch, lesmateriaal, online community en coaching). Er is accreditatie aangevraagd voor 45 punten voor het gehele traject.
De 2e leergang wordt verzorgd door Stichting Voeding Leeft, een onafhankelijk platform van professionals rondom voeding en gezondheid.
Interesse? Stuur een mail met je persoonlijke motivatie en ambities naar Barbara Kerstens, info@voedingleeft.nl. Er is plaats voor 30 diëtisten.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten