Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
01 October 2012

Graphico GroeicurveApp


Graphico GroeicurveApp

Met de Graphico GroeicurveApp kunnen ouders eenvoudig de toename in gewicht, lengte én hoofdomtrek in de eerste 5 levensjaren van hun op tijd geboren kind(eren) bijhouden. Dat kunnen ze doen aan de hand van de WHO- of de CDC-groeicurven (Center for Disease Control). Er zijn keuzemogelijkheden tussen metrische of imperial eenheden en de talen Engels en Nederlands.

Ouders kunnen via de app meerdere groeicurven voor meerdere kinderen maken en groei en ontwikkeling van kinderen en/of zichzelf met elkaar vergelijken in 1 grafiek. Trotse ouders kunnen de grafieken meteen delen op Twitter en Facebook.
De app bevat ook een voedselintroductieschema voor kinderen van zes maanden tot vier jaar. Het voedselintroductieschema is ingedeeld in productgroepen. Klik bijvoorbeeld “brood en graanproducten” aan en de app laat zien wat kinderen op de leeftijd van 6 maanden mogen, wat daarbij komt als ze 7 maanden oud zijn, welke producten ze vanaf 10 maanden mogen en dat rozijnen- en krentenbrood op de leeftijd van 1,5 jaar mag. Dit introductieschema bevat ook een zoekfunctie voor snel zoeken van een product.

Voor moeders die borstvoeding geven, biedt de app enkele extra’s:
- Kolfopbrengst bijhouden
- Kolfalarm instellen
- De mooiste babyfoto’s in 1 verzameling. Fijn bij het kolven
- Notitieblokje

Graphico GroeicurveApp is voor € 2,39 verkrijgbaar in de Appstore! Aan de Android-versie wordt gewerkt.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten