Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
19 January 2017

Gezond eten. Beter kiezen & kopen

Door: Angela

Gezond eten. Beter kiezen & kopen

‘Twee scherpziende diëtisten met een flink trackrecord op voedingsgebied schreven voor de Consumentenbond het boek “Gezond eten”. Het is een basisboek over gezond eten zonder poespas, dat kritisch staat tegenover uitingen van zelfbenoemde voedingsdeskundigen en foodbloggers’, zo schrijft NBD Biblion recensent E. Pelzers. We citeren hier deze onafhankelijke recensent, omdat het boek geschreven is door Karine Hoenderdos en Mary Stottelaar, beiden tevens redacteur bij Nieuws voor diëtisten.

Actuele en gevoelige items

‘Het boek bestrijkt vrijwel de hele range van het voedingspalet. Informatieve intermezzo’s belichten actuele en gevoelige items, zoals light, E-nummers en zout. De schrijvers nemen duidelijke standpunten in en geven tips en vuistregels. Het boek is helder en toegankelijk geschreven en bedient vooral een breed publiek, maar verrast soms ook geïnformeerde lezers.’  

Gezond eten. Beter kiezen & kopen. Karine Hoenderdos en Mary Stottelaar, Consumentenbond, 174 pagina’s, ISBN 9789059513686, € 25,- (leden € 20,50). Te bestellen bij de Consumentenbond. Ook verkrijgbaar als e-book voor € 16,- (leden € 13,-). 


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten