Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
23 January 2012

Gezocht: Diëtisten (part-time, op projectbasis)


MyDailyLifestyle

Lifestyle Interactive (MyDailyLifestyle) zoekt diëtisten (part-time, op projectbasis) in alle regio’s in Nederland en op korte termijn specifiek voor de regio’s Rotterdam en Utrecht.

Ben je op zoek naar flexibel en uitdagend werk naast je huidige baan/activiteiten? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Lifestyle Interactive (MyDailyLifestyle) is een innovatief bedrijf, dat cliënten helpt af te vallen en een gezonde levensstijl te ontwikkelen door middel van professionele coaching en hulpmiddelen. Er wordt gewerkt met een combinatie van internet ondersteuning en face-to-face begeleiding. Ook biedt Lifestyle Interactive leuke en leerzame gezondheidsevenementen.

Gezocht:  parttime diëtisten om cliënten te coachen bij het afvallen en bij een gezond gewicht te behouden, zowel online als face-to-face. Verder ook diëtisten om gezondheidsevenementen uit te voeren, bijvoorbeeld workshops bij bedrijven. Vind je het leuk om mensen te helpen en kun je goed met mensen omgaan (online en face-to-face)? Lees dan de hele vacature hier


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten