Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
09 February 2018

Diëtist Olga Benjamin wint “Vrouw in de Media Award”

Door: Angela

Diëtist Olga Benjamin wint “Vrouw in de Media Award”

Credits: Noordwest Ziekenhuisgroep

Olga Benjamin, diëtist van de Noordwest Ziekenhuisgroep, heeft begin februari de “Vrouw in de Media Award 2017” van Noord-Holland gewonnen. Volgens 20 procent van de stemmers heeft Benjamin zich in 2017 het beste in de media geprofileerd. Ze kwam onder andere in het nieuws door de nieuwe richtlijn van Nederlandse kinderallergologen om babys al vanaf 4 maanden pinda en ei te geven, ter preventie van voedselallergie.

Voortrekkersrol
Benjamin heeft een voortrekkersrol gespeeld bij het onderzoek en ontwikkeling van het landelijk advies ter voorkoming van pinda-allergie door vroegtijdige introductie van pinda op babyleeftijd. De stemmers roemen haar respectvolle en duidelijke mediaoptredens. Volgens de stemmers is ze een zeer bevlogen en bekwame (kinder)diëtist en expert op het gebied van allergie. Ze weet door haar grondige kennis over voeding en allergie, kundige en praktische dieetadviezen te geven.

Over Vrouw in de Media Awards
De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden.

Bron: Mediaplatform Vaker in de Media


Femke Vlieland, (kinder)dietist, 13 February 2018:
Goed bezig Olga!
Andrea van Vuuren, dietist, 13 February 2018:
Van harte gefeliciteerd!
Kelly Silverio, diëtist, 13 February 2018:
Jaaaaa gefeliciteerd!
Patricia van Buuren, dietist, 09 February 2018:
Gefeliciteerd Olga!

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten