Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
11 July 2012

De DigitaleZorggids is online

Door: Reina

DigitaleZorggids

Sinds vorige week is de website DigitaleZorgGids online. De site is een initiatief van Bohn Stafleu van Loghum en de patiëntenfederatie NPCF en bedoeld voor het vergroten van bewustwording en inzicht op het gebied van eHealth. De site is nog niet helemaal klaar. Vanaf najaar 2012 geeft de DigitaleZorgGids antwoord op vragen als 'Hoe weet ik welke app de goede antwoorden geeft op vragen over een bepaalde aandoening? Welke digitale gezondheidsinformatie is er beschikbaar? Welke gezondheidsapplicaties zijn geschikt voor de Ipad?'.

De site is nu in de lucht met blogs over gezondheid en eHealth. Aan de sites werken deskundigen mee, maar nog geen diëtisten. Je kunt je hier aanmelden.

De komende maanden wordt hard gewerkt aan uitbreiding van de website. Er komt bijvoorbeeld een overzicht van alle applicaties, sites, tools en services op het gebied van eHealth. Verder gaat de site nieuws en actualiteiten, achtergrondartikelen en video’s aanbieden. Professionals kunnen, net als patiënten, hun ervaringen en meningen delen op de site.

Bron: NPCF


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten