Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
11 April 2011

De Diëtistendagen enorm succes

Door: Reina

Maak werk van je idealen!

De Diëtistendagen op 8 en 9 april in Noordwijkerhout waren een daverend succes. Na een bijzondere openingsfilm waarin 21 diëtisten vertelden over hun idealen konden de aanwezigen genieten van een optreden van het mannenkoor “De Noordwijkers”. Anja Evers, directeur van de NVD en Annemieke van Ginkel, voorzitter van de NVD, openden de Diëtistendagen. Ze verheugden zich met deze dagen op een prachtig jaar voor de  jubilerende 70-jarige vereniging met inmiddels 2815 leden.

Het thema van de Diëtistendagen was “Maak werk van je idealen!”. Dat diëtisten dat doen was aan alle kanten te zien en te horen tijdens de vele lezingen, workshops, expertmeetings en posterpresentaties. Voorafgaand aan de feestavond met een daverend optreden van de souldiva Berget Lewis werd bekendgemaakt dat Karine Hoenderdos, een van de gedreven vrouwen van Scriptum communicatie over voeding, zich voor de komende 5 jaar DIVA mag noemen.

Met grappige liedjes en teksten vatte cabaretier Joop Vos de Diëtistendagen samen. Na afloop kregen alle deelnemers een speciale uitgave “NVD Nieuws EXTRA” mee met een impressie van de dagen. En kunnen zij, zoals Anja Evers ook in haar slotwoord zei: ‘Nu aan de slag en nog meer werk maken van hun idealen’. Op maandag 11 april is een special van Nieuws voor diëtisten verzonden aan ruim 4.000 abonnees. Hierin kun je meer lezen over de Diëtistendagen.


Karine Hoenderdos, , 12 April 2011:
Voordat ik alle powerpoint presentaties op www.dietistendagen.nl ga doornemen: welke lezing heb je bezocht en waarvan was je echt onder de indruk?

ik hoor het graag! Karine

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten