Markt

(advertorials)

 

< vorig product
28 February 2018

Vacature bij een moderne diëtistenpraktijk


dietist.nl

Diëtistenpraktijk dietist.nl is per direct op zoek naar een leuke, ondernemende en deskundige diëtist voor gemiddeld 16 tot 24 uur per week verdeeld over 3-4 werkdagen. Momenteel gaat het om het draaien van spreekuren op de locaties in Helmond, Gemert, Wijchen. In de toekomst komen er wellicht meer vestigingen bij. In overleg kunnen werktijden en dagen worden aangepast aan jouw situatie.

Diëtistenpraktijk dietist.nl is een jonge, moderne diëtistenpraktijk met meerdere locaties in Helmond, Wijchen, Oss, Beuningen en Gemert. De cliënten bestaan vooral uit mensen met overgewicht/obesitas, diabetes, ondergewicht, COPD, hart- en vaatziekten, PDS, lactose-intolerantie en koemelkallergie. Daarnaast is de praktijk ook actief op het internet met het geven van advies op Facebook en via video’s op Youtube. 
Dietist.nl is vooral op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, een actieve inbreng heeft en met nieuwe ideeën komt. Naast het vaste spreekuur kunnen er (na overleg) afwisselende taken worden aangeboden zoals het organiseren en geven van een cursus, schrijven van een artikel voor bijvoorbeeld dagbladen en magazines en het bijwonen van vergaderingen.
Goed om te weten: aanstelling vindt zo spoedig mogelijk plaats. Je gaat zelf aan de slag om je locaties tot een groter succes te gaan maken. Dietist.nl staat open voor groei en op deze manier kun je meer uren voor jezelf creëren!
Bekijk hier de volledige vacature en hoe je kunt solliciteren.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten