Markt

(advertorials)

 

< vorig product
01 May 2017

Startpakket bij aansluiting PuurGezond


Startpakket bij aansluiting PuurGezond

Vind jij ook dat mensen weer terug moeten naar écht eten? Breng jij die boodschap ook graag over aan cliënten? Sluit je dan aan als PuurGezond diëtist en ontvang een uitgebreid startpakket! Het pakket bestaat uit: het boek “PuurGezond! Slank in 8 stappen”, het boek “Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond”, de PuurGezond piramide en een set stappenkaarten en flyers die je kunt gebruiken bij de begeleiding van cliënten. Dit startpakket met aansluiting voor 1 jaar kost 85 euro (daarna 50 euro per jaar). Je kunt er meteen mee aan de slag. Lijkt het jou wat? Meld je hier aan!

Nog meer voordelen 

  • Vermelding van je praktijkadres op de website van PuurGezond.
  • Je krijgt korting bij afname van boeken en voorlichtingsmateriaal als je meerdere exemplaren tegelijk wilt afnemen. Je kunt (een van) de boeken overigens zelf doorverkopen of samen met de stappenkaarten als onderdeel opnemen in een cursus. Bij doorverkopen ben je wettelijk verplicht de vaste boekenprijs van € 19,95 per boek te hanteren. De korting voor jezelf is dan dus mooi meegenomen. Na aanmelding krijg je een link naar een besloten deel van de winkel.
  • PuurGezond is heel actief op Facebook en Instagram. De posts kun je delen, zodat ook jij automatisch actief bent op social media!
  • Je krijgt minimaal 4 keer per jaar de Nieuwsbrief PuurGezonde praktijk, met tips en adviezen voor een PuurGezond praktijk.
  • Je kunt lid worden van de besloten Facebookgroep voor diëtisten en gewichtsconsulenten.
  • Aantrekkelijke korting op workshops en cursussen.
  • Gratis downloads in de webwinkel van persberichten, onderbouwing richtlijnen PuurGezond, Q&A's over actuele onderwerpen en recepten en weekmenu's.
  • Kant-en-klare PowerPoint presentaties, draaiboek voor een supermarktrondleiding en voor een cursus PuurGezond Slank in 8 stappen tegen kleine vergoeding.

Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten