Markt

(advertorials)

 

< vorig product
27 November 2017

Flinndal Eiwitshakes: geschikt voor ouderen met sarcopenie


Flinndal Eiwitshakes

Flinndal Eiwitshakes kunnen gebruikt worden door ouderen met sarcopenie. Ze bevatten wei-eiwit in de vorm van wei-isolaat (het grootste deel) en soja-eiwit. Het wei-isolaat wordt door middel van filteren verkregen. Met deze speciale techniek hou je het meeste pure eiwit over, zo goed als vrij van koolhydraten, vet en cholesterol. De wei-isolaat en soja-eiwit zijn samen goed voor 10 tot 12 gram eiwit (afhankelijk van de soort) per zakje. Samen met bijvoorbeeld 250 ml volle yoghurt levert 1 shake 21 tot 22 gram eiwit en 209 kcal. Gemengd met water in plaats van zuivel is de shake ook geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie.

Flinndal Eiwitshakes zijn verkrijgbaar in de smaken aardbei en vanille, gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia. In vergelijking met andere merken bevatten de Flinndal Eiwitshakes een hoog gehalte aan eiwitten (63%) en vezels (22,8%) en een laag gehalte aan suikers (0,7%) en koolhydraten (2,1%). Wil je meer informatie en een proefverpakking ontvangen van beide smaken? Ga dan naar www.flinndal.nl/zakelijk en selecteer Flinndal Eiwitshakes.

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. De producten zijn een verantwoorde aanvulling op de gezonde voeding, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Daarnaast biedt Flinndal de best mogelijke service aan klanten.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten