Markt

(advertorials)

 

< vorig product
05 February 2018

Cursus schrijven over leefstijl


Schrijven over leefstijl

De Academie voor Leefstijl en Gedrag start in maart met de opleiding “Schrijven over leefstijl”. In deze opleiding van 4 middagen leer je om jouw visie op een gezonde leefstijl origineel, aantrekkelijk en duidelijk uit te dragen. Je leert onder andere schrijven voor je eigen website, bloggen, columns schrijven en schrijven voor social media. Het zijn actieve lessen waarin je meteen zelf aan de slag gaat en je krijgt huiswerk. De docenten zijn Yneke Kootstra en Karine Hoenderdos.
Diëtist Sophie Luderer volgde deze training 2 jaar geleden: ‘Deze scholing heeft me geleerd effectiever te schrijver, zowel op zakelijk niveau als in blogs of op social media. De begeleiding door Yneke en Karine is op een prettige manier persoonlijk, met veel duidelijke praktijkvoorbeelden en goede feedback. Aan het einde van de scholing was ik veel nuttige tips, inspiratie en schrijfvertrouwen rijker en verlost van een flink aantal passieve zinnen en overbodige woorden.’
De opleiding wordt gegeven op 20 maart, 10 april, 15 mei en 5 juni. Diëtisten krijgen 26 accreditatiepunten. De prijs van de opleiding is € 590,-.
Meer informatie en inschrijven: AVLEG


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten