Markt

(advertorials)

 

< vorig product
12 December 2017

Cursus “Herintreden in de Diëtetiek”


Cursus herintreden in de Diëtetiek

Heb je (in het verleden) je diploma als diëtist behaald, maar heb je onvoldoende werkervaring en/of deskundigheidsbevorderende activiteiten opgedaan? Dan is de cursus “Herintreden in de diëtetiek” geschikt als eerste stap om weer in het Kwaliteitsregister te komen. De cursus gaat onder andere in op kritisch redeneren en klinimetrie (ondervoeding, overgewicht, CVRM, diabetes type 2, voedselovergevoeligheid, MDL en multi-problematiek), evidence based en multidisciplinair handelen, gesprekstechnieken en ondernemerschap. De cursus loopt van 15 maart t/m 28 juni en in september 2018 wordt er een terugkomdag gepland. Het aantal contacturen is 48 uur (op donderdagen van 9.00 tot 16.30 uur). Daarnaast dien je gedurende de cursus te rekenen op circa 8 uur zelfstudie per week. Ook moet je 40 dagen stage lopen.
Om te kunnen herintreden is het wel noodzakelijk dat je een plan van aanpak maakt en indient bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Het is verstandig om met dit plan van aanpak ruim voor aanvang van de cursus te starten. Het plan van aanpak moet goedgekeurd zijn vóórdat je met de verplichte stage begint.
Deze cursus is door StADAP met 110 punten geaccrediteerd. Kosten: € 1.950,- inclusief studiehandleiding, reader, koffie/thee/lunch en diploma.
Op de website van de Hogeschool van Amsterdam vind je alle informatie.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten