Interviews 2018-03-14T18:16:58+00:00

Interviews

Interviews met diëtisten, wetenschappers en smaakmakers op het gebied van voeding en diëtetiek.

‘We hopen dat mensen een zoute smaak niet meer lekker gaan vinden’

Door | 5 maart 2018|

Op 6, 7 en 8 maart organiseert de Nierstichting de Restaurant Driedaagse. Toprestaurants door heel Nederland serveren dan een zoutbewust menu. Diëtist en voedingswetenschapper Iris Groenenberg, programmamedewerker preventie van de Nierstichting: ‘Hiermee laten deze restaurants [...]

‘Ga multidisciplinair aan de slag met de nieuwe richtlijn ondervoeding’

Door | 1 september 2017|

Onlangs bracht de Stuurgroep Ondervoeding de nieuwe Richtlijn ondervoeding bij volwassenen uit. Anders dan de voorgaande dieetbehandelingsrichtlijn uit 2011 gaat het nu om een multidisciplinaire richtlijn. ‘Voor diëtisten een ideale kans om andere disciplines uit [...]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten