Interviews2018-03-14T18:16:58+02:00

Interviews

Interviews met diëtisten, wetenschappers en smaakmakers op het gebied van voeding en diëtetiek.

Zorg op het Bord: lekker en goed eten als onderdeel van de medische behandeling

By |30 maart 2020|

Diëtist-onderzoeker Hinke Kruizenga is benoemd tot programmavoorzitter van Zorg op het Bord. Met dit voedingsprogramma wil het Amsterdam UMC in de ziekenhuizen voeding meer centraal zetten en zowel in patiëntenzorg, onderwijs als onderzoek stappen maken [...]

‘Als praktijkondersteuner kan ik meer dan alleen meten, wegen en verwijzen’

By |16 december 2019|

Praktijkondersteuner Els van Beek heeft onlangs “Het beste Diabetesidee 2019” van het Diabetes Fonds gewonnen met een brochure over het koolhydraatarm voedingsadvies voor laaggeletterden en anderstaligen. Ze heeft subsidie gewonnen om deze brochure te professionaliseren [...]