I’m a Foodie symposium #5

Op dinsdag 24 juni is I’m a Foodie symposium #5. Het thema is deze keer “Tussen tafel en TikTok: Wetenschappers over voedingstrends en -hypes anno 2025”. Claim de laatste plekken voor € 347,-. OP=OP. Over een kleine 2 maanden is het zover!

Onder leiding van dagvoorzitter dr. Roel Hermans zoomt een reeks wetenschappers op 24 juni van 9.00- 17.00 uur in op de laatste stand van zaken:

Voedingstrends zijn overal. Van intermittent fasting en bloedsuikerspiegel-hacks tot rauwe melk en supplementen. De afgelopen jaren zien we deze hypes alleen maar groeien. Ze duiken op in onze tijdlijnen, gesprekken én spreekkamers. Vaak worden ze gebracht met een flinke dosis overtuiging en literatuur ter ondersteuning.

Maar hoe weet je wat echt is? Zit er een kern van waarheid in, of gaat het vooral om selectieve en onjuiste informatie verpakt in een geloofwaardig verhaal? Hoe kun je als professional feiten van fictie scheiden en effectief omgaan met deze informatie? Corrigeer je, negeer je, of is er een effectievere aanpak?

Daarnaast is er ruimte voor (praktische) vragen en wordt de dag afgesloten met een live opname van de podcast Broodje Jaap! Natuurlijk ontbreekt de befaamde I’m a Foodie catering niet!

Scoor nu je ticket

De tickets gaan hard. Scoor vandaag je plek voor € 347,-. OP=OP!
Het symposium vindt plaats in leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Kun je niet aanwezig zijn vanwege de afstand? Geen probleem! I’m a Foodie biedt ook een livestream aan.
Geaccrediteerd door ADAP (5,5), BLCN (5,5) en BGN (8).

Gepubliceerd op 19 mei 2025

Door Adverteerder

Reageer op dit artikel

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.