Nieuws voor diëtisten op Twitter
 
 
 

 

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid
 
 
 

 

11 December 2017 Marion Pluimes (foto: www.restaurantloff.nl)

‘Goed kunnen koken hoort er gewoon bij als je diëtist bent’

Lang geleden is ze opgeleid als diëtist, voor haar de meest logische beroepskeuze. Maar Marion Pluimes is óók docent aan de Groene Kookacademie en bij Sonnevelt opleidingen en óók chefkok en eigenaar van restaurant LOFF in Breda....lees verder...


16 December 2017 Karine Hoenderdos is diëtist en redacteur van Nieuws voor diëtisten. Ze schreef onder andere de boeken PuurGezond, slank in 8 stappen, Eet meer!, Diabetes type 2? Maak jezelf beter en Diabetes type 2? Het kookboek.

Laat je geen stroop om de mond smeren

Het NRC staat bekend als een serieuze krant. Toch plaatste deze krant op zaterdag 25 november een advertorial over suiker. Niet zomaar een klein, suikerzoet verhaaltje. Nee, een complete bijlage, betaald door de suikerindustrie....lees verder...


 
 

 

 
 
 
 
Jaap Seidell

‘Als ik een dag burgemeester van Amsterdam zou zijn, dan zou ik de voedselomgeving van Amsterdam veranderen. Er is veel te veel ongezond aanbod van goedkoop inferieur gemaksvoedsel.’ Dat zegt VU-hoogleraar Jaap Seidell in de...Lees verder en reageer.

 

 

 
 

 

Diëtistenpraktijk Stella Dings

Diëtistenpraktijk Stella Dings

is op zoek naar:

Diëtist

Klik hier voor meer vacatures


28 December 2017 Nu afvallen & nooit meer aankomen

Nu afvallen en nooit meer aankomen

Wat krijg je als een diëtist/psycholoog samen met een therapeut/coach een boek over afvallen schrijft? Een boek dat ingaat op de psychologie achter het aankomen en afvallen, en op de finesses van gedragsverandering. Als diëtist...lees verder...


 
 
 
 
  • start 21 september

    3-daagse scholing

    Anders kijken naar kritische eters meer info...

  • 23 november

    masterclass

    Positieve leefstijlverandering meer info...

 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten