Nieuws voor diëtisten op Twitter
 
 
 

 

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid
 
 
 

 

10 October 2016 Andy Verroeye

‘Een budget van 3 tot 5 euro per dag voor maaltijden in de zorg is niet realistisch’

In zorginstellingen is zoveel bezuinigd, dat de keukenchefs niet meer een goede maaltijd kunnen voorschotelen aan bewoners en patiënten. Voor 9 chefs uit zorgsectoren in Nederland en België is dit aanleiding om New Chefs in...lees verder...


Meest gelezen

26 September 2016 Karine Hoenderdos

Mag een diëtist nonsens verkondigen?

Ze zijn jong, mooi, extreem succesvol én ook nog eens diëtist: de dames van The Green Happiness. Het is haast een sprookje, eindelijk staat de diëtist volop in de schijnwerpers! Maar helaas. Ze verkondigen ook baarlijke nonsens....lees verder...


 
 

 

 
 
 
 
‘Sterk bewerkt voedsel is de belangrijkste oorzaak van welvaartsziekten’

De belangrijkste oorzaak van welvaartsziekten? Volgens prof. Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, wijzen alle vingers in de richting van “ultra-processed foods”. ‘Zolang dat...Lees verder en reageer.

 

 

 
 

 

17 March 2017 Het sirtfood dieet

Het sirtfood dieet

Ha fijn, er is weer een nieuwe dieethype met bijbehorend boek: het sirtfood dieet, een ‘revolutionair plan voor gezondheid en gewichtsverlies’. Beste aanbeveling: de zangeres Adele is er mee afgevallen! De Britse auteurs van het...lees verder...


 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten