Voeding en kunst

 

< vorig
02 maart 2015

Violets, rose petals, mascarpone mousse and rhubarb bouillon


Violets, rose petals, mascarpone mousse and rhubarb bouillon (foto van Remko Kraaijeveld)

Dit is 1 van de gerechten uit het boek "1+1 = 3 Perfect Harmony". Dit boek gaat over het La Rive, het toprestaurant in het Amstel Hotel in Amsterdam. De Britse Mark Cunningham heeft met dit boek een prachtige tweeluik gemaakt. Het boek met een linnen band is door Ronald Timmermans ook vormgegeven als een tweeluik. Sla je het open, dan deelt het zich in twee unieke boeken. In het linkerdeel staat de chef cuisine Rogér Rassin en zijn "witte" keukenbrigade centraal en in het rechter deel de maître sommelier Ronald Opten en zijn "zwarte" brigade. Het boek handelt over de gerechten en wijnen die er in La Rive worden geserveerd, maar ook over de mensen die er werken en hun dromen. In een losse bijlage staan de recepten, voor wie de uitdaging aan wil gaan net zo te koken als de brigade in La Rive. De foto's van Remko Kraaijeveld maken het boek tot een juweeltje. (RB)

1 + 1 = 3 Perfect Harmony, Mark Cunningham, Komma, ISBN 9789491525391, 2x 122 pagina's, € 66,99


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten