Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
01 juni 2015

Symposium: Voedsel en overgevoeligheid, van diagnose naar therapie


Symposium Voedsel en overgevoeligheid

De statistieken liegen er niet om: één op de vier mensen geeft aan klachten te krijgen na het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen. Tarwe, koemelk en ei worden vaak als boosdoener genoemd. De strategie van deze mensen is vaak rigoureus: levenslang mijden. Maar is levenslang mijden echt de enige en de beste optie? Die vraag staat centraal tijdens het 23e Folia Orthica Symposium, op 17 september van 10.00 tot 17.00 uur in Amersfoort. Welke factoren bepalen of iemand goed of niet goed op voeding reageert. En welke mogelijkheden heeft iemand met overgevoeligheid om hiermee om te gaan en klachten te verminderen? Zes inspirerende sprekers vertellen hun visie op voedselovergevoeligheid. In de lezingen komen alle aspecten aan de orde die een rol kunnen spelen bij voedselovergevoeligheid én bij het traject van diagnose naar therapie. Dat traject kan immers via verschillende wegen bewandeld worden.
Klik hier voor meer informatie en inschrijving.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten