Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
22 september 2015

Probiotica bij voedselovergevoeligheid

Door: Karine

probiotica bij overgevoeligheid

Bij voedselovergevoeligheid lijkt suppletie met probiotica een goede interventie, soms zelfs beter dan eliminatie van een voedingsmiddel. Dit stelde immunoloog prof. Ger Rijkers op het Folia Orthica Symposium van 17 september. Van de Nederlanders ervaart 1 op de 4 fysieke klachten na het nuttigen van bepaalde voedingsmiddelen. Meestal zien deze mensen vervolgens definitief af van het consumeren van deze voedingsmiddelen, maar volgens recente inzichten is dat lang niet altijd de beste strategie.

Bron: Stichting Educatie Atrium Innovations


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten