Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
10 februari 2016

Prijsvraag voor verhoging groenteconsumptie

Door: Angela

Prijsvraag voor verhoging groenteconsumptie

Heb jij als diëtist een nieuw idee, product of concept, dat kan bijdragen aan het verhogen van de groenteconsumptie? Doe dan mee met de het Beste Groente-idee van Nederland, een prijsvraag van Westland Marketing.

Studenten en pas afgestudeerden

De prijsvraag is vooral bedoeld voor jongeren die in het 3e of 4e jaar van een HBO- of WO-opleiding zitten, of die net zijn afgestudeerd. Maar ook jonge onderzoekers met een passie voor het ontwikkelen van concepten of producten kunnen meedingen. Het gezonde groenteconcept moet tenminste 100 gram groente per portie bevatten en ook rekening houden met doelgroepen en gebruiksmomenten.

Winnaar

Je kunt het beste Groente-idee vóór 25 maart 2016 mailen naar info@groentecongres.nl. De beste inzending wordt beloond met een prijs van € 2.000. De winnaar krijgt bovendien een coach uit het bedrijfsleven met ruime ervaring in foodmarketing, die gaat helpen het concept in de markt te zetten. De 2e en 3e prijs bestaan uit een gezond groentepakket én diner voor 2 bij Pure Passie, een restaurant met passie voor smaakvolle groente.

Bron: Hortivalley


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten