Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
17 oktober 2011

Nominaties Jaarprijs Voedingscentrum 2011 bekend

Door: Reina

Jaarprijs Voedingscentrum

De jury van het Voedingscentrum heeft 3 producten genomineerd voor de Jaarprijs Voedingscentrum 2011:

BlondVolkoren, 100% volkorenbrood van Gb Plange The Netherlands BV

Honig Vezelrijk Pasta van Honig

KEES 45+ van Keesmakers BV

Het doel van de Jaarprijs Voedingscentrum is de levensmiddelenindustrie en –handel te stimuleren gezondheidsaspecten mee te nemen bij productontwikkeling en productinnovaties. De consument bepaalt wie de uiteindelijke winnaar wordt. Vanaf vrijdag 28 oktober tot en met 4 november kan iedereen zijn stem uitbrengen via www.voedingscentrum.nl.

Op 15 november zal Felix Cohen, directeur van het Voedingscentrum, de prijs aan de winnaar overhandigen als afsluiting van het symposium “Meer dan lekker – smakelijke gezondheidsinnovaties”. De winnaar mag een jaar lang het beeldmerk ‘Winnaar Jaarprijs Voedingscentrum 2011’ gebruiken in de communicatie rond het product. De winnaar van vorig jaar was AH Extra mager vlees.

Bron: Voedingscentrum


jacqueline philippo, , 29 oktober 2011:
Blogster Kariena schreef er op deze site al over : zullen we eens gaan vertellen wat echt helpt? Het voedingscentrum heeft helaas haar advies in de wind geslagen want de genomineerde producten voor de voedingscentrum jaarprijs brengen consumenten alleen maar nog meer verwarring en geeft onnodige alternatieve voor natuurlijke producten zoals volkoren pasta. Ik pleit voor een alternatieve prijs. Een prijs die ondernemers aanzet tot het verschaffen van duidelijkheid en eerlijke voorlichting. Voorstellen voor nominaties kan je geven op www.kikforlife.nl.

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten