Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
29 september 2013

Nationaal Voedingsdebat: doe mee!


Nationaal Voedingsdebat

We leven in een land waar de keuze in gezonde voedingsmiddelen groter is dan ooit. Toch eten we ongezond en  in plaats van “echt” eten kiezen we liever voor snacks en frisdranken. Hoe kunnen we het tij keren? Op vrijdag 1 november wordt over dit onderwerp het Nationaal Voedingsdebat georganiseerd in het Westland.

Organisator is de Initiatiefgroep Nationaal Voedingsdebat (INVD) die sinds februari van dit jaar actief is. Behalve het debat, met sprekers als Peter Klosse en Karine Hoenderdos, is er ook een uitgebreide versmarkt met producten van Hollandse teelt en topkoks die met deze producten koken. Ook is er die dag de officiële opening van “Van Moeder Natuur”, een platform dat is opgericht om een gezonde eetcultuur te bevorderen. Een eetcultuur waarin verse producten, zelf koken en samen eten centraal staan.

Debatteer mee en laat ook de stem van de diëtist horen! Het volledige programma staat op de website. Aanmelden kan via een mail naar secretariaat@nationaalvoedingsdebat.nl. Deelname kost € 125,-.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten