Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
17 juni 2011

Heerlijk glutenvrij bakken

Door: Phil Vickery

Glutenvrij bakken

Als er een pijnpunt is bij het glutenvrij dieet dan is het wel lekker brood en gebak. Mensen die aangewezen zijn op een glutenvrije voeding zijn dan ook altijd op zoek naar recepten waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Dit uit het Engels vertaalde boek van Phil Vickery (een met een Michelinster bekroonde chefkok) is wat dit betreft een “must-have”. De 70 recepten die erin staan - allemaal met foto - nodigen stuk voor stuk uit om te maken. Cake, koekjes, pannenkoeken, muffins, taarten en brood passeren de revue. Bij elk recept staat aangeven hoe het bewaard moet worden en of het geschikt is om in te vriezen. De eerste 20 pagina’s van het boek geven uitleg over het glutenvrije dieet en glutenvrij bakken in het algemeen. Echt een aanrader om ideeën uit op te doen voor je dieetadvisering of om aan te raden aan je cliënten met coeliakie. (MS)

Heerlijk glutenvrij bakken, Phil Vickery, Fontaine Uitgevers, ISBN 9789059563933, 175 pagina’s, € 14,95 


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten