Nieuws

 

< vorig nieuwsitem
28 april 2016

BGN-campagne: Vind het ritme in je voeding

Door: Reina

BGN-campagne: Vind het ritme in je voeding

Weten wat je het beste kunt eten is één ding, maar het inpassen van veranderingen in het dagelijks leven is voor velen niet zo eenvoudig. De gewichtsconsulent kan daarbij prima begeleiden. Dat stelt de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Ze voeren daarom tot en met 19 juni een campagne onder de naam "Vind het ritme in je voeding".

Facebook

De facebookpagina van de BGN is omgedoopt in campagnestijl en gevuld met tips en ideeën voor meer ritme in voeding en leefstijl. Consumenten kunnen er terecht voor gezonde recepten, tussendoortjes, beweegtips en suggesties voor ontspanning en balans.

Libelle Zomerweek

De beroepsvereniging neemt, als onderdeel van de campagne, ook deel aan de Libelle Zomerweek van 23 t/m 29 mei. Met een quiz en het uitdelen van maaltijdplanners zullen zij de beursbezoekers enthousiast maken voor een gezonde leefstijl.

Lokale praktijken doen mee

De BGN heeft inmiddels een netwerk van 1800 bij de vereniging aangesloten leden. Deze gewichtsconsulenten doen mee aan de campagne en zullen extra acties inzetten om hun cliënten te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Bron: BGN


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten