Markt

(advertorials)

 

< vorig product
02 oktober 2017

Vacature voor accountmanager/diëtist bij PowerSlim


PowerSlim

PowerSlim zoekt een commerciële junior accountmanager/diëtist voor rayon Midden-Oost Nederland. Sta je achter het principe van een koolhydraatarme, eiwitrijke voeding en ben je ondernemend en commercieel ingesteld? Dan nodigt PowerSlim je uit om te solliciteren.

Als accountmanager bij PowerSlim ben je samen met je collega accountmanagers verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en het begeleiden van bestaande relaties op commercieel vlak en op het gebied van voeding. Je voert veelzijdige werkzaamheden uit en gaat voornamelijk aan de slag als eerste aanspreekpunt voor de PowerSlim-coaches. Je zult een adviserende rol hebben, maar daarin het commerciële doel niet uit het oog te verliezen.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankconcept dat aangeboden wordt bij circa 450 diëtisten, afslankstudio’s, schoonheidscentra en kleine fitnessstudio’s in Nederland, België en sinds kort ook Duitsland. Onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach en met behulp van de koolhydraatarme en eiwitrijke PowerSlim-producten vallen consumenten in 3 fases af. Prioriteiten binnen deze functie zijn het begeleiden van samenwerkingspartners op het gebied van diëtetiek, sales en marketing en het verder uitbouwen van het rayon.

Lees hier meer over deze vacature.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten