Markt

(advertorials)

 

< vorig product
16 oktober 2017

Sorgente heeft 2 vacatures: rayonmanager en productspecialist


Sorgente

Sorgente is op zoek naar een Rayonmanager en een Productspecialist medische voeding/Diëtist. Beide vacature zijn voor 4-5 dagen per week. Bij Sorgente werken deskundige medewerkers met een passie voor voedingszorg thuis, die enthousiast, positief, flexibel, creatief en ondernemend zijn. Spreekt je dit aan? Dan is dit een kans om te solliciteren.  

De Rayonmanager is verantwoordelijk voor duurzame relaties met voorschrijvers als diëtisten en artsen, hetgeen resulteert in verwijzingen van patiënten naar Sorgente. De Rayonmanager is voornamelijk werkzaam in Midden-/Noord-Nederland. Meer informatie over de vacature voor Rayonmanager vind je hier.

De Productspecialist medische voeding/Diëtist neemt een belangrijke inhoudelijke rol op zich op het gebied van medische voeding en draagt zorg voor een optimale marketingcommunicatie in de breedste zin van het woord. Je introduceert campagnes op het gebied van medische voeding en bent tevens aanspreekpunt voor klantencontactteams van Sorgente. Kortom: een veelzijdige functie! Meer informatie over de vacature van Productspecialist medische voeding/Diëtist vind je hier.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten