Markt

(advertorials)

 

< vorig product
25 september 2017

Richtlijn eiwit-intake moeilijk te halen? PROSource kan je helpen


PROSource eiwit-intake

Welk percentage van de ondervoede patiënten haalt de vastgestelde eiwitbehoefte en/of energiebehoefte op de vierde opnamedag daadwerkelijk? Dat wordt geïnventariseerd met de kwaliteitsindicator “Behandeling van ondervoeding” van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Het is immers van belang dat de patiënt zo snel mogelijk adequaat wordt gevoed, nadat ondervoeding is geconstateerd. Is de kwaliteitsindicator moeilijk te halen? PROSource kan helpen.
De PROSource® producten bevatten 15 gram eiwit per portie van 30 ml, en ze zijn goed in te passen in de dagelijkse eetgewoonten van de patiënt. De producten kunnen ook met succes worden ingezet om bij sondevoeding de eiwittargets te halen.
PROSource® is er:
·        Zonder suiker, PROSource® Nocarb (60 kcal) en
·        Mét suiker, PROSource® Plus (100 kcal)
Zowel
·        Als sachet  (30 ml) en
·        Als fles van 30 porties van 30ml
Beide producten zijn er in
·        Neutrale smaak en
·        Bosbessensmaak
PROSource® is een dieetvoeding voor medisch gebruik. VGZ vergoedt wel de flessen niet de sachets, CZ wel de sachets niet de flessen.
Wil je je meer verdiepen in eiwitondervoeding? GLNP organiseert dit najaar weer een aantal avondsymposia voor diëtisten. Deze richten zich op de patiëntgroepen voor wie een extra eiwitintake belangrijk is (nierfalen, patiënten op de IC, bij hematologische en oncologische problemen).
Op www.extra-eiwit.nl vind je meer informatie over de producten van PROSource én over de avondsymposia.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten