Markt

(advertorials)

 

< vorig product
04 september 2017

ProvideXtra® medische drinkvoeding bij koemelkallergie


ProvideXtra DRINK

Het is je vast al vaker opgevallen: voor mensen met een koemelkallergie die medische drinkvoeding nodig hebben, is de keuze aan geschikte producten beperkt. Gelukkig is er een medische drinkvoeding, kant-en-klaar voor gebruik, speciaal voor deze mensen: ProvideXtra® DRINK van Fresenius Kabi.
ProvideXtra® DRINK is een fruitige en heldere energieverrijkte drinkvoeding op sapbasis. Deze drinkvoeding is niet alleen koemelkvrij, maar ook vet-, soja-, gluten- en lactosevrij. Hierdoor is deze medische drinkvoeding met name geschikt voor mensen met een melk- en/of soja-allergie die aanvullende medische drinkvoeding nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege (het risico op) ondervoeding. Ook voor patiënten die energieverrijkte drinkvoeding nodig hebben maar last krijgen van slijmvorming of een aversie tegen melk hebben, is deze dieetvoeding zeker geschikt.

ProvideXtra® DRINK bevat per flesje van 200 ml: 300 kcal en 8 g erwteiwithydrolysaat. Op de website van Fresenius Kabi vind je de volledige samenstelling.
Deze drinkvoeding is verkrijgbaar in de smaken Sinaasappel-ananas, Appel en Zwarte bes. De pakjes kunnen bij kamertemperatuur bewaard worden, maar zijn gekoeld het lekkerst om te drinken. Een geopende verpakking kan tot 24 uur in de koelkast bewaard worden.

Fresubin® drinkvoedingen worden vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Bij ziektekostenverzekeraar VGZ zijn diverse Fresubin® drinkvoedingen een voorkeursproduct en dus vrijgesteld van het eigen risico van de patiënt voor 2017.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten