Markt

(advertorials)

 

< vorig product
25 september 2017

Plantaardig genieten zonder suikers


Factsheet Alpro

Een gezond voedingspatroon betekent niet noodzakelijk inleveren aan smaak. Alpro is continu op zoek naar verbeteringen om de producten nóg lekkerder te maken en de voedingswaarden te optimaliseren. Het verminderen van suikers en verzadigde vetten is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Zo heeft Alpro een steeds uitgebreider assortiment met ongezoete sojaproducten. Deze producten zijn geheel vrij van suikers en rijk aan hoogwaardige plantaardige eiwitten. Bovendien zijn de producten van nature arm aan verzadigde vetten en lactosevrij. Met de verrijking van calcium en vitamine B12 en D passen deze sojaproducten prima binnen de Schijf van Vijf. Ze zijn ook geschikt binnen de dieetadvisering bij verhoogde bloedglucosespiegels en overgewicht.
Alpro blijft zich inspannen om de nutritionele kwaliteit van de producten te verbeteren. Sinds 2008 is het totale suikergehalte van het assortiment met 12% verlaagd. In 2020 wil Alpro dit met nog eens met 12,5% hebben verlaagd.
Alpro heeft een nieuwe factsheet met meer informatie over plantaardig genieten zonder suikers. Wil je deze ontvangen? Vraag de factsheet (na inloggen) hier gratis aan. 


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten