Markt

(advertorials)

 

< vorig product
10 april 2017

Ontvang gratis brochures, kies uit 24 supplementen


Flinndal supplementen

Voorlichting bij het gebruik van supplementen is erg belangrijk. Daarom heeft Flinndal een aantal brochures ontwikkeld met informatie over bepaalde voedingsstoffen en supplementen. Veel van jouw collega’s gebruiken deze brochures al met veel plezier. Op dit moment heb je de keuze uit brochures die aansluiten bij 24 producten van Flinndal. Bijvoorbeeld over rode gist rijst, vitamine D, multivitaminen, omega 3 vetzuren of WLS (Weight Loss Surgery). En sinds 1 april ontvang je bij een aanvraag ook een gratis bijsluiterboekje met daarin een overzicht van de ingrediënten, dosering, samenstelling en prijzen van de producten. Handig om in een oogopslag te zien, welk product aansluit bij de behoeften van jouw cliënt.

Nieuwsgierig naar de brochures en de producten van Flinndal? Vraag direct jouw gratis kennismakingspakket of informatiepakket aan via www.flinndal.nl/zakelijk.

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. De producten zijn een aanvulling op de gezonde voeding, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De producten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Daarnaast staat service bij Flinndal hoog in het vaandel. Zo zijn verzending, retourneren en contact met de Klantenservice helemaal gratis.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten