Markt

(advertorials)

 

< vorig product
04 september 2017

Nieuwe cursussen en workshops


Cognitieve gedragstherapie

Ook dit najaar heeft het Kenniscentrum Bewegen, Sport en Voeding van de Hogeschool van Amsterdam weer tal van mogelijkheden voor het volgen van een (geaccrediteerde) cursus en/of workshop. Op woensdag 18 oktober start de cursus Cognitieve Gedragstherapie (CGT) voor diëtisten. Hierin leer je onder andere specifieke CGT-technieken, zoals het gebruik van eetdagboeken in de behandeling, zelfcontrolemethodieken, analyse van het disfunctionele (eet)gedrag, achterhalen van de betekenis van specifieke gebeurtenissen en het leren expliciteren van disfunctionele gedachten.
Ook kun je je inschrijven voor de workshop van Intentie naar Gedrag, die op vrijdag 17 november in samenwerking met Brickhouse Academy georganiseerd wordt. Tijdens de workshop ga je verder in op het verkleinen van de stap van intentie naar gedrag en hoe je mensen hierbij kunt helpen.
Naast deze twee genoemde cursussen/workshops tref je op de website een overzicht aan van het totale najaarsaanbod. Aarzel niet en bekijk het snel op www.hva.nl/kc-bsv/professionalisering.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten