Markt

(advertorials)

 

< vorig product
16 oktober 2017

Nieuw: Easy-to-Eat per stuk verpakt


Easy-to-Eat

Vanaf medio november zijn de kleine dessertgebakjes Easy-to-Eat ook per stuk verpakt verkrijgbaar, mét een afsluitbaar dekseltje. Hiermee komt Innopastry tegemoet aan de vele verzoeken van met name de afdelingen diëtetiek en logopedie van instellingen.
Easy-to-Eat Tropical is de eerste smaak die vanaf half november per stuk verpakt en afsluitbaar wordt uitgeleverd. Easy-to-Eat Frambozen zal een maand later volgen.
Het per stuk verpakken brengt uiteraard extra kosten met zich mee. Het goede nieuws: vanwege de omzetstijging bij Innopastry worden deze extra kosten niet aan klanten doorberekend. Easy-to-Eat houdt dezelfde prijs.
Easy-to-Eat is sinds 2009 op de markt en is in hetzelfde jaar beloond met een  innovatieprij. Het dik vloeibare, eiwitrijke, amylaseresistente product is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met slikken en extra eiwit en energie nodig hebben. Het heeft een zeer zachte consistentie en past in een dieet met dik-vloeibare of fijngemalen voeding. Easy-to-Eat wordt door dysfagiepatiënten goed gewaardeerd.
Elk portie (van 55 gram) bevat ruim 8 gram hoogwaardig wei-eiwit. Naast het versterkende hoogwaardige wei-eiwit zijn ook de andere ingrediënten natuurlijk en is Easy-to-Eat vrij van gluten, E-nummers en bindmiddelen.

Easy-to-Eat blijft ook per 4 stuks verpakt verkrijgbaar in alle smaken. Voor particulieren is Easy-to-Eat alleen per 4 stuks verpakt verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten voor € 4,99. Voor een uitgebreide specificatie, consumenten-productkaartjes of een proefverpakking kun je een mail sturen naar info@innopastry.com of bellen met Huib van Leeuwen: 06 22916395.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten