Markt

(advertorials)

 

< vorig product
06 februari 2017

Maak gratis kennis met Flinndal Vitamine B12 zuigtablet


Flinndal B12

Zie jij in de praktijk veel cliënten waarbij sprake is van een vitamine B12-tekort of die vegetarisch of veganistisch eten? De Flinndal Vitamine B12 zuigtablet is speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. Het bevat de uitstekend opneembare verbinding methylcobalamine en heeft een dosering van 1000 mcg vitamine B12. Deze dosering lijkt hoog, maar is nodig bij mensen die bijvoorbeeld onvoldoende intrinsic factor produceren. Bovendien neemt het lichaam van vitamine B12 uit voedingssupplementen (oraal ingenomen) slechts 1% op.

Nieuwsgierig naar het product? Vraag dan het gratis informatiepakket aan met daarin 5 brochures en een proefverpakking. Kijk op www.flinndal.nl/zakelijk voor het aanvraagformulier. Hier vind je ook andere informatiepakketten over bijvoorbeeld plantensterolen, rode gist rijst, multivitaminen, vitamine D of omega 3 vetzuren.

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. Flinndal verkoopt supplementen die voldoen aan alle kwaliteitseisen als verantwoorde aanvulling op de gezonde voeding, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast staat service bij Flinndal hoog in het vaandel. Zo is verzending, retourneren en contact met de Klantenservice helemaal gratis.


Hillie van Flinndal, Contactpersoon Flinndal+Zakelijk, 08 februari 2017:
Beste Marjo, Uit onderzoek blijkt dat uit een oraal ingenomen tablet 1% van de dosering wordt opgenomen, ook al is geen of onvoldoende intrinsieke factor aanwezig. Dit tablet is dus zeker effectief. Dit betekent dus dat men per tablet 10 mcg vitamine B12 binnenkrijgt. Ik heb meer informatie hierover per mail toegestuurd.

Verder is het zo dat vegetariërs inderdaad minder nodig hebben, maar het is ook niet zo dagelijks gebruik van de tabletjes een gevaar opleveren voor de gezondheid. De maximaal veilige hoeveelheid van vitamine B12 is namelijk 2000 mcg per dag. Vegetariërs en veganisten zouden er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om de dag een supplement in te nemen.
Hillie van Flinndal, Contactpersoon Flinndal+Zakelijk, 08 februari 2017:
Beste Lucie, B11 en B12 zijn inderdaad een goede combinatie. Flinndal Vitamine B12 bevat daarom naast 1000 mcg vitamine B12 ook 100 mcg vitamine B11 (foliumzuur).
Hillie van Flinndal, Contactpersoon Flinndal Zakelijk, 08 februari 2017:
Beste Elif, Het is wel vegetarisch en veganistisch, maar het product is niet halal gecertificeerd.
elif birinci, diëtiste, 07 februari 2017:
Is het product 100% vegetarisch/ veganistisch/ helal? Ik heb veel cliënten die daar belang aan hechten?
Lucie Siebenheller, Praktijkverpleegkundige, 07 februari 2017:
Beste Marjo, je moet het onder de tong laten smelten. Het wordt dan gelijk in de bloedbaan opgenomen. Waarom geen combi met foliumzuur (B11)
Teuni Verhagen, Sportdietist, 07 februari 2017:
Hele fijne service daar bij Flinndal en kwalitatief goeie supplementen. Aanrader!
Marjo Campmans, Diëtist onderzoeker, 07 februari 2017:
Voor vegetariërs is dit een hoge dosering. Je hebt maar 2,8 mcg per dag nodig. Voor mensen met een tekort aan intrinsic factor is het maar de vraag of er dan voldoende wordt opgenomen. Kijkt dus uit aan wie je wat adviseert.
AMB Nieland Katier, 7497MX, 07 februari 2017:
Ga ze zeker uitreiken aan met vegetarische cliënten.

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten