Markt

(advertorials)

 

< vorig product
27 februari 2017

Extra workshops “Probiotica in de klinische praktijk”


Workshop probiotica

Een goed probioticum kiezen is niet eenvoudig. Welk probioticum kan wanneer zinvol worden ingezet en wat mag je verwachten?
Na de succesvolle, drukbezochte workshop "Probiotica in de klinische praktijk" in Ede zijn er nieuwe data en locaties gepland. De volgende geaccrediteerde workshops (2 punten) vinden plaats in Den Haag (7 maart), Breda (14 maart), Weert (23 mei) en Zwolle (8 juni). Later dit jaar volgt Amsterdam. Op al deze data wordt de workshop ook parallel gegeven voor artsen (accreditatie cluster 1). Tijdens de workshops brengen prof. Ger Rijkers, prof. Ben Witteman en dr. Karen Koning je op de hoogte van de wetenschappelijke stand van zaken op het gebied van probiotica. Aan bod komen de rol van de microbiota in ziekte en gezondheid en hoe je deze kunt beïnvloeden met probiotica. Maar ook de werkingsmechanismen, de verschillen tussen de diverse soorten en de veiligheid van probiotica. Ook wordt er een overzicht geven van aandoeningen waarbij probiotica in wetenschappelijke studies positieve, significante effecten lieten zien.
Deze gratis workshop wordt afgesloten met voorlichting over de implementatie van indicatiespecifieke probiotica in de klinische praktijk. Voor meer informatie en inschrijving zie www.winclovewetenschap.nl.


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten