Markt

(advertorials)

 

Cursus herintreden in de Diëtetiek
12 december 2017

Cursus “Herintreden in de Diëtetiek”

Heb je (in het verleden) je diploma als diëtist behaald, maar heb je onvoldoende werkervaring en/of deskundigheidsbevorderende activiteiten opgedaan? Dan is de cursus “Herintreden in de diëtetiek” geschikt als eerste stap om weer...lees verder...


PROSource winterrecepten
11 december 2017

PROSource® “Winterrecepten”

Is het voor jouw patiënt ook moeilijk om de geadviseerde hoeveelheid eiwit binnen te krijgen? Dan kan PROSource® helpen. Op extra-eiwit.nl staan een aantal PROSource “Winterrecepten”, aanbevolen vanuit de praktijk. Denk aan een...lees verder...


ThickenUp Quench
11 december 2017

Patiënttevredenheidsonderzoek: Quench wordt goed gewaardeerd

Afgelopen zomer is een nieuw product van Nestlé Health Science geïntroduceerd: ThickenUp Quench. Quench is een gearomatiseerd instant poeder met citroensmaak om toe te voegen aan verdikte dranken voor patiënten met dysfagie....lees verder...


Flinndal Eiwitshakes
27 november 2017

Flinndal Eiwitshakes: geschikt voor ouderen met sarcopenie

Flinndal Eiwitshakes kunnen gebruikt worden door ouderen met sarcopenie. Ze bevatten wei-eiwit in de vorm van wei-isolaat (het grootste deel) en soja-eiwit. Het wei-isolaat wordt door middel van filteren verkregen. Met deze...lees verder...


Masterclass Positieve Leefstijlverandering
13 november 2017

Nieuw: Masterclass Positieve Leefstijlverandering

Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging. De masterclass "Positieve...lees verder...


Sorgente
30 oktober 2017

Vacature rayonmanager bij Sorgente

Bij Sorgente werken deskundige medewerkers met een passie voor voedingszorg thuis, die enthousiast, positief, flexibel, creatief en ondernemend zijn. Spreekt je dit aan? Dan is dit een kans om te solliciteren, want Sorgente is op...lees verder...


Avondsymposia Hematologie en Oncologie
23 oktober 2017

Avondsymposium “Hematologie en Oncologie”

Ondervoeding heeft bij patiënten met kanker een negatieve invloed op de mogelijkheid de behandeling aan te kunnen, de overleving en de levenskwaliteit. Door het tumorproces en door bijwerkingen van de behandeling, halen...lees verder...


Easy-to-Eat
16 oktober 2017

Nieuw: Easy-to-Eat per stuk verpakt

Vanaf medio november zijn de kleine dessertgebakjes Easy-to-Eat ook per stuk verpakt verkrijgbaar, mét een afsluitbaar dekseltje. Hiermee komt Innopastry tegemoet aan de vele verzoeken van met name de afdelingen diëtetiek en...lees verder...


Sorgente
16 oktober 2017

Sorgente heeft 2 vacatures: rayonmanager en productspecialist

Sorgente is op zoek naar een Rayonmanager en een Productspecialist medische voeding/Diëtist. Beide vacature zijn voor 4-5 dagen per week. Bij Sorgente werken deskundige medewerkers met een passie voor voedingszorg thuis, die...lees verder...


6e congres Arts en Voeding
22 mei 2017

6e congres Arts en voeding: Leefstijl op recept

Op 16 juni vindt in Rotterdam het 6e congres plaats van de Vereniging voor Arts en Voeding, met de titel: ”Leefstijl op recept”. Het programma zit vol interessante sprekers, zoals Hanno Pijl en Tamara de Weijer, met als...lees verder...


Startpakket bij aansluiting PuurGezond
01 mei 2017

Startpakket bij aansluiting PuurGezond

Vind jij ook dat mensen weer terug moeten naar écht eten? Breng jij die boodschap ook graag over aan cliënten? Sluit je dan aan als PuurGezond diëtist en ontvang een uitgebreid startpakket! Het pakket bestaat uit: het boek...lees verder...


Diabetes type 2? Maak jezelf beter
01 mei 2017

Vierde druk voor ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’

In juni 2016 verscheen het boek ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’. Inmiddels is al de vierde druk in voorbereiding! Het boek is geschreven door internist Hanno Pijl (Leids Universitair Medisch Centrum) en diëtist-journalist...lees verder...


NutriCount
01 mei 2017

Voedingswaarden berekenen met NutriCount Online

Snel en gemakkelijk voedingswaardes berekenen? Steeds meer diëtisten doen dat met het programma NutriCount Online, dat is ontwikkeld door de diëtisten van Scriptum communicatie over voeding. Enkele gebruikerservaringen: ‘Ik...lees verder...


 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten