Markt

(advertorials)

 

Easy-to-eat
24 april 2017

Moeilijk Slikken? Easy-to-Eat!

Easy-to-Eat is het "Bouwsteentje" voor mensen met slikproblemen die wel wat extra energie en eiwitten kunnen gebruiken. Easy-to-Eat bevat net als het Bouwsteen-gebakje van Innopastry 8 gram hoogwaardig eiwit per kleine...lees verder...


Flinndal supplementen
10 april 2017

Ontvang gratis brochures, kies uit 24 supplementen

Voorlichting bij het gebruik van supplementen is erg belangrijk. Daarom heeft Flinndal een aantal brochures ontwikkeld met informatie over bepaalde voedingsstoffen en supplementen. Veel van jouw collega’s gebruiken deze brochures...lees verder...


Plantaardige voeding
03 april 2017

Plantaardige voeding bespaart ruim een miljard euro

Tijdens het symposium “The moment for Plant-based eating is now”, dat de Alpro Foundation op 24 maart in Brussel organiseerde vanwege haar 20-jarig bestaan, passeerden enkele opmerkelijke wetenschappelijke inzichten de revue. De...lees verder...


Resource dessert Complete
03 april 2017

Twee nieuwe desserts van Nestlé

Nestle introduceerde een half jaar geleden Resource dessert Gourmand®. Vanaf april/mei wordt Resource dessert Complete® aan het Resource assortiment toegevoegd. Deze smaakvolle desserts zijn de verbeterde versies van de Resource...lees verder...


Alpro Go On
27 maart 2017

Alpro lanceert de eerste plantaardige variatie op kwark

Geschikt voor iedereen, maar zeker ook voor mensen met een koemelkallergie of lactose-intolerantie: Alpro Go On. Deze eerste plantaardige variatie op kwark is fris van smaak en heeft een dikke en zachte structuur. Ideaal om te...lees verder...


Startpakket bij aansluiting PuurGezond
27 maart 2017

Startpakket bij aansluiting PuurGezond

Vind jij ook dat mensen weer terug moeten naar écht eten? Breng jij die boodschap ook graag over aan cliënten? Sluit je dan aan als PuurGezond diëtist en ontvang een uitgebreid startpakket! Het pakket bestaat uit: het boek...lees verder...


PROSource in verwachting
20 maart 2017

Nieuws over PROSource

Uiterlijk eind april wordt de PROSource familie uitgebreid met 2 nieuwe producten: PROSource Plus Bosbessen Punch en PROSource Nocarb, neutrale smaak. Ook deze nieuwe producten bevatten veel hoogwaardige eiwitten in een klein...lees verder...


Immuunsysteem
13 maart 2017

Laatste plaatsen seminar “Darmen en immuunsysteem"

Bij darmen denken we vaak meteen aan de spijsvertering en vergeten we dat ze ook een onmisbare rol spelen in het immuunsysteem. Hoe het ook alweer precies zit, komt uitgebreid aan bod op maandagmiddag 15 mei. Professor Eric...lees verder...


NutriCount
03 maart 2017

Voedingswaarden berekenen met NutriCount Online

Snel en gemakkelijk voedingswaardes berekenen? Steeds meer diëtisten doen dat met het programma NutriCount Online, dat is ontwikkeld door de diëtisten van Scriptum communicatie over voeding. Enkele gebruikerservaringen: ‘Ik...lees verder...


Diabetes type 2? Maak jezelf beter
22 januari 2017

Vierde druk voor ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’

In juni 2016 verscheen het boek ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’. Inmiddels is al de vierde druk in voorbereiding! Het boek is geschreven door internist Hanno Pijl (Leids Universitair Medisch Centrum) en diëtist-journalist...lees verder...


 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten