Markt

(advertorials)

 

Alpro Go On
27 maart 2017

Alpro lanceert de eerste plantaardige variatie op kwark

Geschikt voor iedereen, maar zeker ook voor mensen met een koemelkallergie of lactose-intolerantie: Alpro Go On. Deze eerste plantaardige variatie op kwark is fris van smaak en heeft een dikke en zachte structuur. Ideaal om te...lees verder...


Startpakket bij aansluiting PuurGezond
27 maart 2017

Startpakket bij aansluiting PuurGezond

Vind jij ook dat mensen weer terug moeten naar écht eten? Breng jij die boodschap ook graag over aan cliënten? Sluit je dan aan als PuurGezond diëtist en ontvang een uitgebreid startpakket! Het pakket bestaat uit: het boek...lees verder...


PROSource in verwachting
20 maart 2017

Nieuws over PROSource

Uiterlijk eind april wordt de PROSource familie uitgebreid met 2 nieuwe producten: PROSource Plus Bosbessen Punch en PROSource Nocarb, neutrale smaak. Ook deze nieuwe producten bevatten veel hoogwaardige eiwitten in een klein...lees verder...


Immuunsysteem
13 maart 2017

Laatste plaatsen seminar “Darmen en immuunsysteem"

Bij darmen denken we vaak meteen aan de spijsvertering en vergeten we dat ze ook een onmisbare rol spelen in het immuunsysteem. Hoe het ook alweer precies zit, komt uitgebreid aan bod op maandagmiddag 15 mei. Professor Eric...lees verder...


NutriCount
03 maart 2017

Voedingswaarden berekenen met NutriCount Online

Snel en gemakkelijk voedingswaardes berekenen? Steeds meer diëtisten doen dat met het programma NutriCount Online, dat is ontwikkeld door de diëtisten van Scriptum communicatie over voeding. Enkele gebruikerservaringen: ‘Ik...lees verder...


Workshop probiotica
27 februari 2017

Extra workshops “Probiotica in de klinische praktijk”

Een goed probioticum kiezen is niet eenvoudig. Welk probioticum kan wanneer zinvol worden ingezet en wat mag je verwachten? Na de succesvolle, drukbezochte workshop "Probiotica in de klinische praktijk" in Ede zijn er...lees verder...


PROSource extra eiwit
20 februari 2017

Nieuwe Recepten met PROSource voor jouw patiënten

Voor patiënten die het moeilijk lukt om dagelijks voldoende eiwit binnen te krijgen, staan er nu elke 14 dagen 2 gemakkelijke recepten op de website en op de Facebook-pagina van PROSource. Zo zien patiënten hoe ze het eiwitrijke...lees verder...


Vacature Sorgente
20 februari 2017

Vacature: accountmanager bij Sorgente

Krijg je energie van het behalen van commerciële successen? Ben je een zelfstarter? Heb je affiniteit met medische voeding? Lees dan zeker verder, want Sorgente zoekt per direct een accountmanager (0,8 FTE). De Accountmanager is...lees verder...


06 februari 2017

Laatste kans op een proefpakketje van BEAR

Ben jij al bekend met het productieproces van BEAR? BEAR yoyo’s is een kindersnack gemaakt van gedroogd fruit en groente. Verse vruchten en groenten worden zachtjes samen gedrukt (zonder te verwarmen of te koken). Vervolgens...lees verder...


Flinndal B12
06 februari 2017

Maak gratis kennis met Flinndal Vitamine B12 zuigtablet

Zie jij in de praktijk veel cliënten waarbij sprake is van een vitamine B12-tekort of die vegetarisch of veganistisch eten? De Flinndal Vitamine B12 zuigtablet is speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. Het bevat de uitstekend...lees verder...


Seminar Yakult
30 januari 2017

Extra datum seminar “Darmen en immuunsysteem: terug naar de basis”

De darmen (en specifiek de darmmicrobiota) zijn bepalend voor de gezondheid. Ze spelen een belangrijke rol bij de spijsvertering maar zijn ook onmisbaar voor de weerstand. Maar hoe zit het ook alweer precies? Op maandagmiddag 15...lees verder...


Diabetes type 2? Maak jezelf beter
22 januari 2017

Vierde druk voor ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’

In juni 2016 verscheen het boek ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’. Inmiddels is al de vierde druk in voorbereiding! Het boek is geschreven door internist Hanno Pijl (Leids Universitair Medisch Centrum) en diëtist-journalist...lees verder...


 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten