In beeld

 

< vorig beeld
29 februari 2016

Nederlandse verbetering productsamenstelling als voorbeeld voor Europa


Niet alleen Nederland, maar ook 23 andere Europese landen willen het aanbod van voedingsmiddelen gezonder maken door het verminderen van zout, verzadigd vet,  suiker en calorieën. Dat is de uitkomst van de conferentie die op 22 februari in Amsterdam is gehouden in het kader van het Europees voorzitterschap. Het Nederlandse Akkoord Verbetering Productsamenstelling bestond al en is een goed voorbeeld. Het akkoord betreft publiek private samenwerking, waar zowel overheid als voedingsindustrie en patiënten- en consumentenorganisaties vertegenwoordigd zijn. In deze Engelstalige animatie wordt dit duidelijk uitgelegd.

Klik hier als de video niet start in jouw browser


Geen reacties

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten