Citaat

 

< vorig citaat
18 januari 2016
Anneke Ammerlaan

‘De culinaire trend is dat we meer groenten op het bord krijgen’

aldus foodwatcher Anneke Ammerlaan

Ammerlaan deed deze uitspraak in een interview in DeliXL over horecatrends in 2016. Ze voorziet dit jaar nog meer aandacht voor gezondheid. Andere eiwitten dan vlees, zoals tofu en tempeh, rukken op. Ook andere voedingsmiddelen die gerijpt zijn zoals oude kaas, bier, azijn en vlees, winnen aan populariteit. Menukaarten zonder goede vegagerechten kunnen volgens Ammerlaan in 2016 echt niet meer. Ammerlaan is erg gecharmeerd van de “orange cuisine”, waarin Nederlandse producten en gerechten centraal staan en van de 80-20 filosofie, waarbij vlees slechts 20% van het bord inneemt. 


Susanne de Raaij Biobite, Owner, 19 januari 2016:
Goed interview en gied gezegt. Afgelopen weekend hebben 2x het Kerstmenu van Anneke Ammerlaan gemaakt, groente, groente en zo lekker dat iedereen, ons hele Biobite.nl team onder de indruk was!

Voeg reactie toe (alleen diëtisten en gezondheidsprofessionals)

*

* - verplicht veld

*
*
*
*
 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten